Gátéri Kismakkos Néptánc Egyesület
Gátéri Kismakkos Néptánc Egyesület
Adó 1%
A Gátéri Kismakkos Néptánc Egyesület részére 2012. évben átutalt 124 992 Ft adó 1% összegből 2013. évben 5 710 Ft-ot működési költségekre (posta költségre) fordítottunk.
A 2012. decemberi Karácsonyi Délután zenekari díjaként 50 000 Ft-ot elszámoltunk el ezen forrás terhére. A 2013. április 13-án levő 19. Tavaszköszöntő megrendezésére ezen forrásból 51 016 Ft-ot fordítottunk, melyből a résztvevők utazását fedeztük.
A 2013. augusztusában megrendezett III. Gátéri Összművészeti Ifjúsági Tábor egyik meglepetés programjáként egy bűvész szórakoztatta a résztvevő gyerekeket, melynek költségéhez 18 266 Ft-tal járult hozzá az adó 1%-ból kapott összeg.
Támogatásukat ezúton is köszönjük!

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Közhasznúság
 
English
 
Hírek, események

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Libafesztivál 2011.

  2011.09.20. 12:13

2011. szeptember 10-én ismét részt vehettünk a Félegyházi Libafesztiválon.

Idén a Padkaporos Táncegyüttessel közösen adtunk 60 perces műsort. Mi bonchidai, bagi, nyírségi, kalocsai és bodrogközi táncokat táncoltunk.

A zenei kíséretet az Újra Zenekar biztosította.

Képes beszámoló a megfelelő menüpontban!

Új képek a honlapon!

  2011.09.13. 08:44

Új képek kerültek fel a Képek 2011-es menüpontba!

Augusztus utolsó hétvégéje zsúfoltra sikerült együttesünk életében. Pénteken megrendeztük a 7. Kismakkos Kupát, melynek során véglegesen Kiskunmajsára került a kupa. De semmi baj, jövő egy új kupával folytatjuk!

Majd vasárnap a Múzeumi esték programsorozat zárásaként a Kiskun Múzeumban táncoltunk és táncoltattunk.

Képes beszámoló a megfelelő menüpontokban!

Sikeres Gátér-tábor!

  2011.09.04. 18:07

2011. augusztus 15-19. között sikeresen lezajlott az első Gátéri Összművészeti Ifjúsági Tábor, vagy ahogy maguk a táborlakók emlegették, a Gátér-tábor.

Családias hangulatban telt a hét. A vasárnapi beköltözéskor még ismeretlen táborlakók hihetetlenül összekovácsolódtak, sokan sírva búcsúztak egymástól szombaton. A tanárok önkéntes munkájukkal a tudás mellett élményt is próbáltak átadni a gyerekeknek, akiktől rengeteg szeretetet kaptak viszonzásul.

Csütörtökön házi bemutató, pénteken nyilvános gála keretében mutathatták be a gyerekek a tanultakat. A hetet különféle játékok, versenyek, lovasprogram, bográcsozás színesítette, utolsó este pedig meglepetés disco-ban lazíthattak a résztvevők.

Jánosi Eszter szervező a gálán köszönetet mondott mindenkinek, aki valamilyen módon hozzájárult a tábor sikeres megvalósításához.

Interjú a szervezővel: http://www.irodalmijelen.hu/node/10487

Televíziós híradás: http://www.felegyhazitv.hu/?q=video%2Fkiskun-kronika

Rövid összefoglaló: http://baon.hu/bacs-kiskun/kultura/osszmuveszeti-tabor-az-iskola-udvaran-397145

Képek: //gatertabor.gportal.hu/gindex.php?pg=34489835

 

 

VII. Kismakkos Kupa eredménye

  2011.09.04. 17:52

2011. augusztus 26-án lezajlott a VII. Kismakkos Kupa. A Mayossa Néptáncegyüttes csapata immár 3. alkalommal győzött, ennek tiszteletére pedig megtarthatták a kupát.

Az izzasztó mérkőzéseket közös vacsorával és táncházzal próbáltuk kipihenni.

Jövőre új kupával indul a VIII. focidélutánunk!

 

Az E-On Tetterő verseny hivatalos eredménye

  2011.06.27. 14:59

"Az E.ON Tetterő pályázat fődíjának nyertesei a Corvinus Egyetem Társadalomelméleti Szakkollégiumának önkéntesei és a Szociális Építőtáboruk!

A pályázatuk célja szociális lakásjavítás és tanodafoglalkozás a Völgységben. A résztvevők - E.ON önkéntesek bevonásával - hátrányos helyzetű családok házait újítják majd fel. Gratulálunk, és várjuk a közös munkát!

A zsűri indoklása szerint a program innovatív, és benne a társadalmi együttműködés megvalósítása modellértékű. Kiemelkedően fontos része a kedvezményezettek, vagyis a programban részt vevő, hátrányos helyzetű családok öngondoskodása is: a pályázatban nagy hangsúlyt kapott az az alapelv, hogy az érintettek saját munkájukkal, erőfeszítéseikkel segíthetnek magukon és környezetükön, tehát helyzetük javításában aktívan részesek. A pályázat emellett illeszkedik az E.ON által is propagált védett fogyasztók koncepcióhoz és energiatakarékossági elem is van benne.

Kedves Mindenki! Akkor tehát nézzük a nyerteseket! A közönségszavazás nyertese nem titok, a bicskei Vajda János Gimnázium és Szakközépiskola önkéntesei nyerték az 500.000 Ft-ot. Ebből valósítják majd meg az iskola tornaterének további felújítását."

 

Annak ellenére, hogy végül sajnos nem a Gátéri Összművészeti Ifjúsági Tábor lett a nyertes, a szervezők nem csüggednek. A tábor természetesen így is megvalósul, sőt, nagy örömünkre szépen gyülekeznek a jelentkezők is. Időközben a tábor honlapja újabb információkkal bővült: www.gatertabor.gportal.hu 

Aki hét közben nem tud eljutni a táborba, az jöjjön el a péntek esti záró gálára, ahol a résztvevők bemutatják heti munkájukat.

Nagy szeretettel várunk mindenkit!

Segítsünk Esztinek nyerni!

  2011.06.03. 17:29

Jánosi Eszter benevezett egy pályázatra, ahol a Gátéri Összművészeti Ifjúsági Tábor megrendezéséhez próbál támogatást nyerni. A Facebook-ra kellett filmet feltölteni, amiben bemutatja a pályázati célt.

Az 1. helyezett, akit zsűri választ ki, 1.000.000 Ft-ot kap. A 2. helyezett, aki a legtöbb szavazatot gyűjti, 500.000 Ft-ot nyer. Ez utóbbiért fogjunk össze!

Az alábbi linkre kattintva először az Engedélyezem gombra kell kattintani, majd megnyitni a Gátéri Összművészeti Ifjúsági Tábor videót, ahol alul található a piros szavazógomb!

Kérjük, aki még nem regisztrált a Facebook-on, az most kivételesen tegye meg a nemes cél érdekében! (Legfeljebb utólag törli a profilját...)

Előre is nagyon köszönjük, aki segít nekünk, és fárad a sikereinkért!

http://apps.facebook.com/tettero/gallery.aspx#access_token=226354264044124%7C2.AQAJEfRq0NSJ77Mq.3600.1306933200.1-1187203202%7C2QIQHAsMHvzsIVZ_I1ByXCNvLI4&expires_in=3791

Tavaszköszöntő videói

  2011.05.26. 18:53

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a 17. Tavaszköszöntőn bemutatott koreográfiák közül a bonchidai, a nyírségi és a bodrogközi megtekinthető a Videók menüpontban!

IV. Gyermek Néptáncgála, 2011.

  2011.05.04. 17:10

A Gátéri Kismakkos Néptánc Egyesület szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a IV. Gyermek Néptáncgálára.

Időpont: 2011. május 7. szombat, 16 óra
Helyszín: Faluház, Gátér

A műsor után táncházzal várjuk a gyerekeket és a közönséget!
A belépés ingyenes!

17. Tavaszköszöntő

  2011.05.04. 17:09

17. Tavaszköszöntő

2011. április 9-én 16 órakor

a gátéri Faluház mögötti színpadon a
Kismakkos Néptáncegyüttes és barátai bemutatják:

"A varázsfurulya"
című műsorukat.

A felnőttek előtt az utánpótlás csoportok is bemutatkoznak.

A műsor után népdaléneklési és
férfi szólótánc verseny.

Ezt követően táncház.

Muzsikál a vajdasági Juhász Zenekar.

 

Mindenkit szeretettel vár a Kismakkos Néptáncegyüttes!

Karácsonyi délután

  2010.12.15. 18:32

A Kismakkos Néptáncegyüttes idén is megrendezi karácsonyi délutánját, melyre Önt és kedves családját is szeretettel várjuk. Így mondunk köszönetet mindazoknak, akik munkájukkal, szeretetükkel vagy anyagilag támogatnak bennünket.

Időpont: 2010. december 18. (szombat)

Helyszín: Faluház

 

Karácsonyi délutánunk programja:

16 órától kézműves foglalkozás
19 órától a Kismakkos Néptáncegyüttes műsora
Kb. 19:30-tól (a műsor után) táncház

 

Töltsék velünk ezt a délutánt!

A rendezvény a Raiffeisen Bank Zrt. támogatásával valósul meg.

 

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Óra
 
Hasznos oldalak

Gátér Község

Faluház, Gátér

Gátéri Összművészeti Tábor

Mayossa Néptánc Egyesület

Országos Néptánc Baráti Kör

Folkrádió

Táncház Egyesület

Hagyományok Háza

Fonó Budai Zeneház

Néptánc.lap.hu

Tánc.lap.hu

Kulturinfo.hu

Kiskun Táncegyüttes Kiskunhalas

 

 
Dumaláda
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj